vineri, 11 martie 2011

Posete in tendinte -obiecte care pastreaza amintiri

Poseta Beautiful Story O poveste în care se împletesc culorile deşertului, neliniştea tăioasă a aşteptării şi îmbrăţişarea a două destine inseparabile. Caracteristici: Piele naturala import Italia, doua variante: brocată si piele mată pentru curele. Interiorul are un compartiment generos, buzunar cu fermoar şi buzunare pentru telefoane şi se închide cu clapă si închizător nichelat. Este o geantă bogat accesorizată. Dimensiuni: Latime la baza 30 cm, laterala la baza 8 cm, inaltime 35 cm.
O geanta careia  i-am daruit eleganta florii de lotus, o forma cu semnificatii unice care se va potrivi armonios cu sensibilitatea ta feminina. Va fi  o  acomodare perfecta intre infatisarea ta stilata si aceasta geanta speciala care iti ofera reflexiile frumusetii constiente de sine.

Caracteristici:

Piele naturala lacuita import Italia. La exterior ornament metalic argintat, gravat "Lonis". Interiorul se inchide cu fermoar, este captusit cu saten de culoare rosie, avand despartitura de interior cu fermoar si buzunar prevazut de asemenea cu fermoar.

Dimensiuni:

Latime 30 cm, laterala 12 cm la baza, ajungand la 8 cm in partea superioara, inaltime 21 cm. Disponibila in culorile rosu, negru, alb.

Un comentariu: